+31653212296

Product was successfully added to your shopping cart.

Over ons

Pieter van Ruitenbeek heeft in 1990 Varupack B.V. opgericht. Varupack B.V. is uw partner wanneer u geïnteresseerd bent in het kopen of verkopen van:

  • Gebruikte horizontale vorm-, vul-, en sluitmachines

  • Kartonneermachines

  • Verticale vorm-, vul-, en sluitmachines

  • Multiheadwegers en doseringen zoals: schroefdoseringen, volumetric cupfillers en liquiddosingpumps.

Sinds 1996 verkopen wij wereldwijd ‘Volpak’ horizontale vorm-, vul-, en sluitmachines. Deze worden gebruikt voor de productie van 3-, en 4-zijden sealed pouches, gusseted pouches, en stand-up pouches (doypack). Zie onze actuele voorraad.

In onze werkplaats reviseren wij de machines en passen hem aan, aan de wensen van de klant. Een door ons gereviseerde machine verlaat onze werkplaats pas als hij volledig getest is, en er ook daadwerkelijk de gewenste verpakkingen mee geproduceerd kunnen worden. Hierdoor bent u verzekerd van een correct werkende machine.

Daarnaast kunnen wij uw personeel en onderhoudspersoneel trainen. Ook reviseren en onderhouden wij ‘Volpak’ machines wereldwijd.

Varupack B.V. heeft klanten over de hele wereld in de voedings-, cosmetische-, farmaceutische en contractpackingindustrie. Wij zijn er trots op om bedrijven als Kraft, Unilever en Friesland Foods als klantreferenties te hebben.