+31653212296

Product was successfully added to your shopping cart.

Spin Dryers

Spindryer

Tempel Dry Systems heeft een machine ontwikkeld, waarbij de droging is gebaseerd op centrifugale kracht in combinatie met een gerichte luchtstroom. Uit testen blijkt dat de machine een significant betere droging oplevert, terwijl het energieverbruik drastisch naar beneden wordt gebracht

De krattendroger met spinnerunit van Tempel Dry Systems is uniek in zijn soort. Met een gepatenteerde techniek wordt gebruik gemaakt van een combinatie van centrifugale kracht en een gerichte luchtstroom.

Kratten drogen beter in kortere tijd. Uw energieverbruik daalt. Testresultaten laten zien dat een besparing tot 90% mogelijk is.

Werking spinnerunit

Kratten worden op efficiënte wijze in hoog tempo gedroogd. De hoeveelheid restvocht vermindert drastisch (van 6 naar 2 gram). U werkt hygiënischer omdat de bacteriegroei beperkt blijft. Dit geldt ook voor de nadroogtijd. Daar waar kratten voorheen zo’n 48 uur in de opslagruimte stonden te drogen, heeft u na gebruik van de krattendroger voldoende aan 30 minuten droogtijd.

Uw productie stijgt

Het gebruik van de retourkratten bij het vervoeren van producten heeft een enorme vlucht genomen en daarmee ook het reinigen ervan. Het is nu zaak om het juiste materiaal in huis te hebben om aan die groeiende vraag te voldoen. Met onze krattendroger stijgt uw productie terwijl uw kosten verminderen.

Dé oplossing voor een stijgende vraag naar kratten

Onze spinnerunit is de oplossing voor een stijgende vraag naar kratten. De machine is compact en neemt niet veel ruimte in beslag. Bovendien is hij modulair en eenvoudig op te nemen in het productieproces in vrijwel iedere lijn. Eenvoudige integratie in uw bestaande productieproces is geen enkel probleem. Kies ook voor efficiëntie en kostenbesparing en neem nu contact met ons op.