+31653212296

Product was successfully added to your shopping cart.

Service

Revisie

Wanneer een machine in de fabriek van Varupack B.V. binnenkomt, wordt deze eerst gedemonteerd. Alle onderdelen worden vervolgens met ultrasoontechniek gereinigd en vervolgens gestraald. Afhankelijk van de staat van de machine wordt deze geheel gespoten. De lagers, bussen en de assen worden gecontroleerd op slijtage en speling en indien nodig worden deze vervangen. De andere onderdelen worden gecontroleerd en waar nodig aangepast of vernieuwd. Wanneer dit alles gebeurd is, wordt de machine opnieuw gemonteerd. Hierbij worden uiteraard ook de bekabeling, elektronische componenten en de perslucht- en vacuümsystemen gecontroleerd en waar nodig vervangen. Tot slot wordt de machine afgesteld op de wensen van de klant en is de machine klaar om in productie te worden genomen.

Bekijk ook de video

Onderdelen

Varupack B.V. heeft een uitgebreid assortiment nieuwe en gebruikte onderdelen van diverse merken machines waaronder Volpak, Bossar en Laudenberg. Mocht u bepaalde onderdelen nodig hebben neem gerust contact met ons op.

Opleiding

Elke machine heeft zijn gebruiksaanwijzing, graag leiden wij uw operators op om uw nieuwe machine correct te bedienen. Daarnaast is regulier en incidenteel onderhoud op een goede manier van levensbelang voor een goed werkende, betrouwbare machine met een hoge uptime. Wij verzorgen de volledige instructie voor uw onderhoudsteam bij uw machine. Neem voor meer informatie contact met ons op.